Тепер немає сумнівів, яку саме терасну композитну дошку вибрати

- Advertisement -

Композитні терасові дошки з ПП і ПНД можуть містити в своєму складі до 80% деревної муки. Це змушує дошки вбирати більше вологи, що знижує їх міцність. Вони набагато більш крихкі і менш стійкі до пошкоджень, ніж плити ПВХ, тому їх легше подряпати садової меблями. Крім того, при температурі нижче 10 ° С вони стають крихкими, а в результаті високих температур – надмірно еластичними, що може привести до їх деформації. Вони легко втрачають колір під впливом УФ-випромінювання і легко спалахують.

Тепер немає сумнівів, яку саме терасну композитну дошку вибрати. Хоча ПВХ-плити – це набагато більші інвестиції, вони задовольняють всім вимогам, що пред’являються до оздоблювального матеріалу, що використовується зовні. Завдяки їм тераса буде виглядати елегантно і без змін довгі роки використання.

Композитні дошки – переваги і недоліки

У всіх оздоблювальних матеріалів є свої слабкі місця – в тому числі і композитні плити. Переваги і недоліки цього продукту можуть полегшити рішення про вибір його для тераси.

Перевагою композитних плит, безумовно, є їх прекрасні технічні параметри, про які вже йшлося вище. Їх стійкість до мінливих погодних умов, воді і високих температур робить їх матеріалом, який значно перевершує функціональність масивних деревних плит.

- Advertisement -
- Advertisement -