Правильно законсервована деревина прослужить в ідеальному стані від кількох до кількох десятків років

- Advertisement -

Правильно законсервована деревина прослужить в ідеальному стані від кількох до кількох десятків років. Хоча композит вважається надзвичайно міцним, насправді він може бути злегка пошкоджений, що не впливає на його функціональність, але спотворює естетику конструкції. Одна з найпоширеніших проблем – фарбування під впливом сонячних променів.

Якщо ваша тераса знаходиться у води – ставка або природного озера – ви повинні зупинити свій вибір на композитних плитах. Тільки вони забезпечать вам адекватну стійкість до високої вологості навколишнього середовища. В таких умовах деревина може бути ненадійною – навіть незважаючи на кращу просочення.

Хочете самостійно обробити терасу, але у вас немає досвіду в цьому питанні? Композитні дошки часто комплектуються готовими системними рішеннями. Завдяки цьому вам не доведеться думати про поєднання окремих елементів. Збірка пройде гладко і без ускладнень.

Ціни на дерев’яні і композитні дошки розрізняються. Місцева деревина дешевше композиту, зате якісне або екзотичне сировину може здивувати більш високою ціною. Не забудьте оцінити свій бюджет і завантажити розміри планованої тераси перед покупкою.

- Advertisement -
- Advertisement -