Як створити безпечний дитячий майданчик в саду?

- Advertisement -

Як створити безпечний дитячий майданчик в саду?

Категорія: Пісочниці, Батути, Дитячі майданчики

Дитячий майданчик на задньому дворі – відмінна можливість для здорової і успішної гри дітей. Однак, щоб це сталося, вже на етапі підготовки такого простору слід подбати про декілька питаннях, які забезпечать безпеку наших дітей. Давайте дізнаємося, як зробити таку дитячу площадку!

По-перше – розташування дитячого майданчика

Вибір відповідного місця для дитячого майданчика матиме принципове значення для безпеки наших дітей. Перш за все, це має бути місце, яке добре видно нам, щоб ми могли спостерігати за нашими дітьми з тераси або з кухонного вікна. Також потрібно постаратися, щоб дитяча майданчик не перебувала в безпосередній близькості від вулиці – але якщо це станеться, то ми повинні забезпечити міцний паркан цій частині саду. Ігровий майданчик для малюків повинна бути частково затінений, щоб уникнути ризику перегріву організмів – завдяки цьому діти також зможуть довше отримувати задоволення від ігор на свіжому повітрі. Також не варто ставити гойдалки та гірки біля водойм – навіть невеликий ставок може становити небезпеку для наших дітей.

По-друге – рослинність поряд з дитячим майданчиком.

Віднесемо домашню ігровий майданчик подалі від грядок і квітників – не тільки для того, щоб діти не витоптували вирощувані нами рослини, але, перш за все, щоб захистити їх від шкідливої ​​рослинності. Мало хто з нас розуміє, що популярні рослини можуть бути отруйними або містити шкідливі для здоров’я фрагменти. Серед них можна виділити тис, плющ звичайний, падуб і навіть травневий конвалія. Таких рослин набагато більше, тому, якщо ви вирішили закрити у дитячого майданчика квіти і чагарники, переконайтеся, що вони нешкідливі.

- Advertisement -
- Advertisement -