Сад, сприятливий для бджіл – ми садимо медоносні рослини

- Advertisement -

Сад, сприятливий для бджіл – ми садимо медоносні рослини

Категорія: Знижка

Бджоли – корисні комахи, які відіграють надзвичайно важливу роль в екосистемі – хоча б тому варто садити в саду рослини, які будуть спонукати їх до їх відвідування. Подивимося, які медові дерева і квіти ми можемо додати в оформлення нашого саду!

Перейти до наступного:
Чому варто запрошувати бджіл в сад?
Які медоносні рослини залучать бджіл?
Медові квіти на балконі

Чому варто запрошувати бджіл в сад?

Мало хто знає, що бджоли запилюють більше 70% всіх фруктових дерев в Польщі – без їх участі плодоношення більшості з них було б неможливо. Більш того, в даний час ми маємо справу з масовим зникненням цих комах через багатьох факторів – від паразитарних хвороб до використання пестицидів і загальних змін в сучасному сільському господарстві. Отже, давайте подбаємо про бджіл, посадивши рослини, які будуть їх спокушати. Також нас може зацікавити бджільництво. Якщо ми хочемо почати нашу пригоду з утримання бджіл, давайте спочатку прочитаємо цю статтю, з якої ми дізнаємося, як облаштувати пасіку. Працювати!

Увага

Всупереч зовнішнім виглядом, бджоли – мирні комахи, які нападають тільки тоді, коли ми їм загрожуємо. Так що нам не потрібно боятися, що вони будуть представляти загрозу нашій безпеці.

- Advertisement -
- Advertisement -