Гриль на відкритому повітрі – що взяти з собою?

- Advertisement -

Гриль на відкритому повітрі – що взяти з собою?

Категорія: Товари для гриля

Весна і літо – час, який ми любимо проводити на свіжому повітрі. Це також час, коли ми частіше приймаємо їжу на відкритому повітрі. Який вибрати гриль і які аксесуари вибрати, щоб час, проведений на природі, було приємним, корисним і безпечним?

Які барбекю краще брати з собою на свіжому повітрі?

Стандартний переносний гриль має безліч переваг – по-перше, він не коштує дорого, а також практичний і універсальний. У нашому розпорядженні вугільні, газові та електричні грилі. Перші найкраще працюють на відкритому повітрі. Їх легко транспортувати, вони легкі і зручні. Вони складаються з топки з товстого листового металу, мають грати з нержавіючої сталі і покриті фарбою, стійкою до високих температур.

Основні аксесуари

Аксесуари, без яких приготування на грилі точно не відбудеться:

деревне вугілля або брикет – про те, яке паливо вибрати для гриля, ми можемо прочитати в керівництві,

Розпалювання в кістки – уникайте рідкої розпалювання, бензину або гасу, які не тільки збільшують ризик загоряння, але і мають канцерогенну дію,

повітродувки, щоб розпалити вогонь – видування вугілля або брикетів дуже шкідливо для наших легенів, тому що під час цієї обробки ми вдихаємо величезна кількість диму.

Ви це знаєте …?

При приготуванні на грилі роль розпалювача вогню має першорядне значення. Саме вона запалює полум’я, але також впливає на смак наших страв. Правильно підібрана розпалювання повинна швидко спалахнути і довго утримувати вогонь, щоб пальне – вугілля або брикет – могло спалахнути.

- Advertisement -
- Advertisement -