Дитячий майданчик в зоні відпочинку

- Advertisement -

Дитячий майданчик в зоні відпочинку

Якщо в зоні відпочинку повинні бути дитячі атракціони, наприклад, ігровий майданчик, необхідно виділити простір поруч з будинком. Це питання зручності, але також і безпеки. Чим ближче дитячий ігровий майданчик до дому, тим легше за ними спостерігати з вікна або тераси.

Ми можемо обладнати домашню майданчик в саду, наприклад:

– пісочниця, яку ми купимо або побудуємо самі. Щоб уникнути частої зміни піску, стоїть над ним влаштувати дах. Також корисно знати різні типи пісочниць, щоб знати, які їхні можливості,

– будинок на землі або на дереві, але той, що на висоті, вимагає все більш ретельної підготовки. Чи не кожне дерево буде працювати однаково добре,

– гойдалки, доступні для покупки або підвішені на міцною і стійкою гілці. Чи можемо вибрати класичне сидіння або покришку.

Обдумуючи місце для дитячого майданчика, не забудьте передбачити достатньо місця для активності дорослих. Розібравши атракціони, досить просто заново засіяти траву на обраних ділянках, щоб відновити однорідність. Тут найкраще використовувати універсальну траву, яка краще амортизує падіння.

- Advertisement -
- Advertisement -