Кілька переваг цільових сторінок для контент-маркетингу

- Advertisement -

Перше враження має значення. Це вірно як для брендів в цифровому просторі, так і для всього іншого. Те, як ви залучаєте нових відвідувачів сайту, може або запустити успішний шлях до клієнта, який повільно веде потенційного клієнта по воронці продажів, або повністю відвернути життєздатного лідера продажів.

У багатьох випадках цільові сторінки ( landing) дають відвідувачам сайту перше уявлення про те, що являє собою ваш бренд. Раніше ми говорили про паралелі між дизайном веб-сайтів і «обмеженням привабливості» в сфері нерухомості – ну, та ж концепція може бути застосована і тут. Якщо все зроблено правильно, лендінг надають корисний і релевантний контент та інформацію, пропонують відчутні подальші кроки для додаткових можливостей взаємодії і дають вашого бренду більше інформації про людину, який потрапив на ваш сайт.

Що таке landing сторінка?

Якщо ви пошукаєте в старій добрій мережі чітке визначення цільових сторінок, ви, ймовірно, знайдете якісь химерно жорсткі інтерпретації. Деякі люди проводять чітке розходження між цільовими сторінками і домашніми сторінками. Інші скажуть вам, що веб-сторінку можна по-справжньому вважати Лендінзі або цільової сторінкою, тільки якщо в неї вбудована контактна форма для заповнення. Цікаві кадри, але, можливо, надмірно суворі на наш смак.

Отже, як експерти визначають цільову сторінку? Простіше кажучи, це початкова точка контакту між вашим сайтом і відвідувачем. Можливо, вони натиснули на платну рекламу або досягли вас за допомогою старих добрих результатів звичайного пошуку. У будь-якому випадку, перша точка входу – це цільова сторінка.

Відповідно до цього визначення, звичайно, домашня сторінка також може бути цільовою сторінкою, якщо вона відображається досить високо в результатах пошуку або спливає як реклама AdWords. І, так, на багатьох landing дійсно є форми для заповнення, що дозволяють користувачам відправляти свої контактні дані в обмін на завантаження активу, реєстрацію на веб-семінар або підписку на щомісячну інформаційну розсилку. Але це не означає, що вони повинні це робити.

Проблема з переглядом цільових сторінок через таку вузьку призму в тому, що ви зацикливаетесь на неправильних цілях. Якщо цільова сторінка завжди вимагає заповнення контактної форми, її мета неминуче буде полягати в залученні потенційних клієнтів. Не кожна людина, що потрапляє на цю сторінку, особливо якщо він вперше знайомий з вашим брендом, хоче зробити цей крок. Є велика ймовірність, що їм просто потрібна швидка інформація, перш ніж продовжити свій день. Розширте своє уявлення про те, чим може бути цільова сторінка, і ви знайдете безліч застосувань для них в своїх маркетингових кампаніях, від генерації лідів до впізнаваності бренду.

Навіщо використовувати цільові сторінки?

Як ми зазначали вище, у багатьох випадку перша взаємодія потенційного покупця з брендом відбувається через звичайний і платний пошук. Таким чином, цільові сторінки є життєво важливою точкою дотику, яка є початковим взаємодією з брендом, можливістю для залучення потенційних клієнтів з привабливим контентом або можливістю залучати кваліфікованих клієнтів за допомогою заповнення форм.

Простіше кажучи, маркетингові кампанії, в яких цільові сторінки так чи інакше не враховуються, спочатку помилкові. Усе ще не впевнені, що вам потрібно включити цільові сторінки в свою стратегію цифрового маркетингу? Вам треба вивчити всі мислимі переваги, які дають цільові сторінки.

Ще пропонуємо цікаві статті

Разница между швеллерами горячей и холодной прокатки

 

Основні етапи якісного ремонту (реконструкції) будинку

 

Діоптр плоский із нержавіючої сталі

 

Як вибрати піч-камін?

 

Где купить чердачную лестницу

 

Что такое источник бесперебойного питания?

 

Основні поради, як вибрати домашній текстиль

 

Як підібрати потрібний РВТ для гідравлічних систем?

 

Як вибрати колір підлоги в квартирі?

 

Як підібрати колір штор до інтер’єру?

 

Дерев’яні ліжка, який матеріал краще обрати – масив чи щит?

 

Широкий асортимент обладнання в Ital-Tecno за вигідним прайсом

 

Как правильно выбрать настольную лампу для офиса

 

Полезные советы по покупке медицинского оборудования

 

У чому особливість прихованих дверей?

 

Мінітрактори – види, переваги, застосування

 

Придбати у Львові кондиціонери для офісу можна в магазині ТеплоХолод

 

Вагонка — це надійний і екологічний оздоблювальний матеріал

 

Підземні укриття. Як знайти постачальника в Україні?

 

Купити дім під Києвом в котеджному містечку «Золоче»: вивчаємо варіанти

 

Ремонт та сервіс iPhone 11 Pro Max

 

Вікна надають вирішальний вплив на оздоблення будинку

 

Автоломбард как альтернатива банковскому кредиту

 

Складський облік – чому програми для його автоматизації важливі для бізнесу

 

Піца — смачна і корисна їжа для всіх

 

Каковы области применения и свойства березовой фанеры?

 

Что нужно для создания системы умного дома?

 

Як вибрати диван для вітальні

 

Для чего применяются фундаментные болты

 

Вишивання бісером – релакс та задоволення

- Advertisement -
- Advertisement -