Чому волосся швидко стає жирним

- Advertisement -




Жирне волосся виглядають неохайно. І дійсно, вони як би потребують особливого догляду, тому що вони стрімко також забруднюються, плямуються. І дійсно, їх доводиться нерідко мити, однак це не багато, м’яко кажучи, допомагає – до кінця дня волосся виглядають брудними. Можливо і те, що жирність волосся обгрунтована як би підвищеною активністю як би сальних залоз шкіри. Можливо і те, що близько коренів волосся є як би сальні залози, які виробляють жирне речовина, зване як би шкірним салом.

Шкірне сало, за допомогою якого волосся виглядають так непривабливо, по суті надзвичайно їм потрібно. І дійсно, саме шкірний жир рятує волосся з ламкості і як би зайвого висихання, присвоює їм гладкість і здоровий вигляд. Всі знають те, що без жиру, з якого багато також мріють, стало бути, позбутися, волосся починає сіктися, ламатися, випадати. чому волосся швидко стають жирними

Однак у будь-якого плюса неодмінно знайдуться свої мінуси. І дійсно, підвищена активність як би сальних залоз як би волосяного покриву голови призводить до закупорювання пор шкіри. Можливо і те, що волосся, вообщем то, перестають «дихати», позбавляються води і як би важливих поживних речовин. Можливо і те, що незмінна гиперпродукция сала, врешті-решт, може призвести до виникнення як би жирної себореї, лупи.

Всі знають те, що волосся, вообщем то, стануть истончаться, витягуватися і в підсумку – випадати цілими пучками. І дійсно, взагалі, шкірне сало волоссю потрібно. Всі знають те, що завдяки йому вони також залишаються здоровими і гладкими, також як би захищеними з осушення і ламкості. Всі знають те, що сальні залози нарешті знаходяться поряд з як би волосяними фолікулами. Всі знають те, що виділяється з їх сало, по-1-х, очищає самі як би волосяні фолікули, по-2-х, поширюється до всьому волосу, огортаючи його як би захисною плівкою, надаючи волоссю пружність, сяйво, зволожуючи і забезпечуючи як би поживними речовинами.

Можливо і те, що завищена вироблення шкірного сала призводить до жирності волосся. І дійсно, надлишок жиру, вообщем то, закупорює отвір в шкірі голови, який, врешті-решт, може призвести до шкірних захворювань, виникнення жирної лупи і випадання волосся. І дійсно, основним і єдиним показником, до якого ви можете віднести свої волосся до як би жирного типу, це потреба мити голову практично щодня або через один день. + Що робити + щоб волосся + Не жірнелі

Якщо волосся, м’яко кажучи, лисніють через 2 дні після миття, то вина цього – жирна себорея. І дійсно, якщо ж волоски, нарешті, склеюються вже до вечора, то тут йдеться про гіперсеборее.

- Advertisement -
- Advertisement -